Voor

mantelzorgers

Jong en

mantelzorg

Voor 

organisaties

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is zorg en ondersteuning gegeven aan een naaste die chronisch ziek is en/of een beperking heeft. Zoals een partner, ouder, kind, vriend, buur, of kennis. De mantelzorger geeft langdurig, intensief en onbetaald zorg en ondersteuning aan iemand met wie hij/zij een persoonlijke band heeft.

U staat er niet alleen voor! Wij hebben specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van mantelzorgondersteuning. Wij zijn er voor alle mantelzorgers in de gemeente Brummen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Wij geven u informatie en voorlichting.

Bent u mantelzorger? Meldt u zich dan bij ons aan. U ontvangt dan onze Nieuwsbrief en informatie over o.a. informatiebijeenkomsten en de Dag van de Mantelzorg.

U kunt zich hier aanmelden:

Werk en mantelzorg

Mantelzorg waardering

Maatjes project

Contactgroep

Dag van de mantelzorg

Tips

Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is de Dag van de Mantelzorg en worden in heel het land mantelzorgers extra in het zonnetje gezet!

 

In gemeente Brummen organiseert het Knooppunt Mantelzorg dit jaar van maandag 4 t/m zondag 10 november de Week van de Mantelzorg. Samen met andere organisaties is er voor u een week vol ontspanning, interessante workshops en lekkere lunches georganiseerd.

 

We hopen met dit gevarieerde aanbod aan activiteiten zoveel mogelijk mantelzorgers een fijne ochtend, middag of avond te bieden. Ook voor jonge mantelzorgers (tot 25 jaar) hebben we leuke activiteiten in deze week.

 

Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te komen nemen aan één of meerdere activiteiten. Alle activiteiten zijn gratis. Voor een aantal activiteiten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, overal geldt vol=vol. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding, dus wilt u zeker zijn van een plekje weer er dan snel bij! Aanmelden kan door te bellen of te mailen. Geef naam, adres, telefoonnummer, email-adres en geboortedatum door. En vergeet niet door te geven aan welke activiteiten u deel wilt nemen.

T 0575 561988 / mantelzorg@welzijnbrummen.nl

Het programma ziet er als volgt uit:

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

MAANDAG-VRIJDAG

08:30 - 22:30 

op feestdagen zijn we gesloten

Geef hier je mail-adres

LOCATIES

Vestiging Eerbeek:

 

Tjark Riks Centrum
Derickxkamp 2a

6961 DL  EERBEEK

Vestiging Brummen:

Plein 5  
Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE  BRUMMEN

Voor beide vestigingen

TELEFOONNUMMER

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

E-MAIL

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC  BRUMMEN