NIEUWS

Wat doe jij na schooltijd.jpg

Wat doe jij na schooltijd?

Hoe leuk is het om na schooltijd met andere kinderen je creativiteit te ontplooien, lekker te bewegen of je talenten te ontwikkelen? In de gemeente Brummen is van alles te doen voor kinderen. Maar hoe vind je wat er allemaal is?

In de week van 15 oktober krijgen alle basisschoolkinderen in de gemeente Brummen een kaart mee naar huis met het opschrift: ‘Wat doe jij na schooltijd?’. Samen met hun ouders worden ze middels de kaart uitgenodigd een kijkje te nemen op twee websites  met naschoolse activiteiten in de gemeente.
 

Kunst en cultuur

Stichting Welzijn Brummen geeft een overzicht van organisaties, verenigingen en ZZP'ers die na schooltijd activiteiten aanbieden op het gebied van kunst & cultuur, ambachten en kunstnijverheid  in de gemeente Brummen: www.brummennaschooltijd.nl.
 

Sport

Stichting Sportkompas heeft als doel alle kinderen in de gemeente Brummen een plek te bieden om te sporten en te bewegen. www.sportkompas.nl toont niet alleen een overzicht van veel sportieve activiteiten maar laat ook zien welke verenigingen in de gemeente structureel actief zijn.
 

Voorgaande drie jaren kregen de kinderen het boekje Sjors Sportief/Creatief. Deze sites en kaart komen in de plaats van het boekje.

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

MAANDAG-VRIJDAG

08:30 - 22:30 

op feestdagen zijn we gesloten

Geef hier je mail-adres

LOCATIES

Vestiging Eerbeek:

 

Tjark Riks Centrum
Derickxkamp 2a

6961 DL  EERBEEK

Vestiging Brummen:

Plein 5  
Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE  BRUMMEN

Voor beide vestigingen

TELEFOONNUMMER

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

E-MAIL

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC  BRUMMEN