NIEUWS

A1 Mantelzorg vind je bij SWB.jpg

Mantelzorgondersteuning
 

Ook in dit jaar kunnen mantelzorgers in de gemeente Brummen rekenen op ondersteuning via het Knooppunt Mantelzorg. De uitvoering hiervan ligt bij Stichting Welzijn Brummen.
Inwoners die nog niet bekend zijn met deze vorm van mantelzorgondersteuning kunnen een mail sturen naar mantelzorg@welzijnbrummen.nl of bellen naar 0575-561988. Deze maand zijn de maandelijkse gespreksgroepen weer van start gegaan en op woensdagmiddag 13 februari is er een gratis bij te wonen activiteit voor mantelzorgers onder de passende titel ‘Thee & Taart’.

De rol van coördinator is in handen van Ellen Lammersen en op dit moment wordt nog een mantelzorg consulent geworven. Deze wordt verantwoordelijk voor het directe contact met de mantelzorgers.

 

Gespreksgroepen

De maandelijkse gespreksgroepen vinden plaats op de tweede maandag (Plein 5, Brummen) en tweede donderdag van de maand (Tjark Riks Centrum, Eerbeek). De gespreksgroep is gratis te bezoeken en vooraf opgeven is niet nodig. Tot het moment dat de mantelzorg consulent actief is, verzorgen Karin van Aalst (maandag) en Ellen Lammersen (donderdag) deze taak tijdelijk.


Thee & Taart

Een andere activiteit die het Knooppunt Mantelzorg organiseert is ‘Thee & Taart’. Alle mantelzorgers zijn van harte welkom om op woensdagmiddag 13 februari in Plein 5 van 14.00 tot 15.00 uur andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk is er gelegenheid om kennis te maken met, en vragen te stellen aan het Knooppunt Mantelzorg. Opgave voor vrijdag 8 februari 2019 via mailadres mantelzorg@welzijnbrummen.nl is gewenst.


Meer informatie over het Knooppunt Mantelzorg is te vinden op de speciale pagina over mantelzorg op de website www.samengoedvoorelkaar.nl.

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

MAANDAG-VRIJDAG

08:30 - 22:30 

op feestdagen zijn we gesloten

Geef hier je mail-adres

LOCATIES

Vestiging Eerbeek:

 

Tjark Riks Centrum
Derickxkamp 2a

6961 DL  EERBEEK

Vestiging Brummen:

Plein 5  
Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE  BRUMMEN

Voor beide vestigingen

TELEFOONNUMMER

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

E-MAIL

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC  BRUMMEN