Voor

mantelzorgers

Jong en

mantelzorg

Voor 

organisaties

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is zorg en ondersteuning gegeven aan een naaste die chronisch ziek is en/of een beperking heeft. Zoals een partner, ouder, kind, vriend, buur, of kennis. De mantelzorger geeft langdurig, intensief en onbetaald zorg en ondersteuning aan iemand met wie hij/zij een persoonlijke band heeft.

U staat er niet alleen voor! Wij hebben specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van mantelzorgondersteuning. Wij zijn er voor alle mantelzorgers in de gemeente Brummen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Wij geven u informatie en voorlichting.

Bent u mantelzorger? Meldt u zich dan bij ons aan. U ontvangt dan onze Nieuwsbrief en informatie over o.a. informatiebijeenkomsten en de Dag van de Mantelzorg.

U kunt zich hier aanmelden:

Werk en mantelzorg

Mantelzorg waardering

Maatjes project

Contactgroep

Dag van de mantelzorg

Tips

Mantelzorgwaardering

De voorheen verstrekte mantelzorgwaardebonnen worden niet meer uitgereikt.  Deze actie is komen te vervallen. Dit heeft te maken met het maken van financiële keuzes van de gemeente Brummen. Het is dus niet meer mogelijk om de waardebonnen aan te vragen. Tot 13 november 2019 kunnen mantelzorgers wel een leuk presentje ontvangen. Voor mantelzorgers tot 25 jaar is dit een Dopper. Voor mantelzorgers van 25 jaar en ouders is dit een BirdSwing 'raamvoederhuisje' voor vogels. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Knooppunt Mantelzorg, mantelzorg@welzijnbrummen.nl, T 0575-561988.

 

De gemeente blijft goede ondersteuning aan mantelzorgers erg belangrijk vinden. Onder andere door de ondersteuning die het Knooppunt Mantelzorg biedt. Ook de jaarlijkse Week van de Mantelzorg is een activiteit die  ook in 2019 weer georganiseerd gaat worden.  

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

MAANDAG-VRIJDAG

08:30 - 22:30 

op feestdagen zijn we gesloten

Geef hier je mail-adres

LOCATIES

Vestiging Eerbeek:

 

Tjark Riks Centrum
Derickxkamp 2a

6961 DL  EERBEEK

Vestiging Brummen:

Plein 5  
Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE  BRUMMEN

Voor beide vestigingen

TELEFOONNUMMER

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

E-MAIL

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC  BRUMMEN